TWC ’t Verzetje Bemmel

TWC ’t Verzetje is in 1975 opgericht en beschikt sinds 1985 over een eigen clubhuis aan de Sportlaan te Bemmel. De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU).

TWC ’t Verzetje is in 1975 opgericht en beschikt sinds 1985 over een eigen clubhuis aan de Sportlaan te Bemmel. De vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU). De vereniging kent circa 180 leden, waaronder
bijna 50 jeugdleden jonger dan 18 jaar en is daarmee een van de grotere verenigingen in de regio. Voor de leden, maar ook voor anderen  wordt een groot aantal activiteiten ontplooit, waaronder toertochten en wedstrijden. De vereniging is daarmee een thuis voor zowel de recreatieve toerfietser, als de meer sportief ingestelde wedstrijdfietser.

Gedurende het wegseizoen wordt er iedere zondagochtend en woensdagavond in groepsverband gefietst. De jeugd traint op de dinsdagavond. In het winterseizoen kan er in ons eigen clubhuis gespind worden.